Nationale Vrijwilligersdag: BEDANKT VRIJWILLIGERS

Bron: 
171207.10

Wist u dat...

  • Al het werk bij de Almeerse Reddings Brigade gedaan wordt door 100% vrijwilligers?
  • Alle leden van het bestuur, de commissies, kader- en werkgroepen, de (assistent) instructeurs aan het zwembad en bij de vaaropleidingen, de strand- en evenementenbewakers, ...
    allemaal zeer gewaardeerde 100% vrijwilligers
  • Zij doen dit vol passie en met grote inzet naast een (drukke) baan, school/ studie, gezin, huishouden en overige vrijetijdsbestedingen. 

 

Daarom op 7 december - Nationale Vrijwilligersdag - ...

 

EEN BIJZONDER GROOT DANKJEWEL

 

aan al onze vrijwiligers voor hun belangeloze inzet voor de Almeerse Reddings Brigade, haar (jeugd)leden en de strand- en evenementenbezoekers.

Zie ook: Trots op...


Reddingsbrigade Nederland

En uiteraard is ook onze bond Reddingsbrigade Nederland trots op alle vrijwiligers die in heel het land bijdragen aan wie en wat we met alle aangesloten reddingsbrigades samen zijn:

"Reddingsbrigade Nederland (Koninklijke Nederlandse Bond tot het Redden van Drenkelingen), bestaat uit ruim 166 reddingsbrigades, 23.000 leden en zo'n 5.000 reddingsbrigadevrijwilligers als actieve hulpverleners in Nederland.
Zowel de koepelorganisatie als de lokale reddingsbrigades hebben het voorkomen (preventief) en het bestrijden (repressief) van de verdrinkingsdood in hun doelstellingen staan."

Op de Facebook- en internetpagina van Reddingsbrigade Nederland is onderstaande foto geplaatst.

Nationale vrijwilligersdag: Reddingsbrigade Nederland trots op alle vrijwilligers