Kinderlintje 2015 voor jeugdlid Collin Poppes

Bron: 
151127.10

Op vrijdagmiddag 27 november 2015 is jeugdlid

Collin Poppes

door Burgemeester Franc Weerwind onderscheiden met een Kinderlintje. Collin is daarmee benoemd tot Almeerse Kei.

Almeerse Kei - kinderlintje AlmereCollin (9 jaar) is sinds 2011 lid van de Almeerse Reddings Brigade en al heel jong betrokken bij allerlei activiteiten. Hij helpt elk jaar bij NL Doet met schoonmaken, snoeien en vegen. Al voor dat hij lid werd was hij één van de enthousiaste klussers die op deze extra klusdag komen helpen. En ook op andere klus- en schoonmaakdagen is hij er om samen met papa of mama en soms ook met zijn zusje (Noëlle, 7 jaar) te komen helpen.
Hij helpt sinds 2 jaar ook elke week in het zwembad. Hij zorgt dat alle instructeurs koffie, thee of aanmaaklimonade krijgen en waar nodig brengt hij materialen en helpt hij bij de lessen (door bijvoorbeeld de mat vast te houden en aanwijzingen te geven aan de kinderen die les krijgen).
Collin is met zijn behulpzaamheid en positieve instelling een goed voorbeeld voor andere kinderen en een waardevolle aanvulling op ons vrijwilligerskorps! 

Bestuur en (jeugd)leden feliciteren Collin
van harte met deze mooie onderscheiding!!
 


Kinderlintje 2014 voor jeugdlid Linda LowiesFELICITEREN

Klik [HIER] om Collin digitaal te feliciteren.

 


Derde Almeerse Kei bij de Almeerse Reddings Brigade

Collin is de derde Almeerse Kei bij de Almeerse Reddings Brigade. In 2010 is Robin Peters, en in 2014 Linda Lowies (beiden toen 12 jaar) onderscheiden met het Almeerse Kinderlintje. Zie ook: [LINK]