Buitengewone Raadsvergadering Gemeente Almere

Bron: 
150903.10

Donderdagavond 3 september was de Buitengewone Raadsvergadering van de Gemeente Almere waarin na 12 jaar afscheid werd genomen van Annemarie Jorritsma als burgemeester van Almere.

Het bestuur van de Almeerse Reddings Brigade was uitgenodigd deze raadsvergadering bij te wonen. Het dagelijks bestuur (voorzitter, secretaris, penningmeester) heeft er het bestuur en uiteraard ook alle (jeugd)leden de Almeerse Reddings Brigade vertegenwoordigd.

Beschermvrouwe

Tot de formele overdracht van het burgemeesterschap en de installatie van de nieuwe burgemeester Franc Weerwind op woensdag 9 september 2015 is Annemarie Jorritsma ook beschermvrouwe van onze vereniging.

Tijdens de afscheidsreceptie na de buitengewone raadsvergadering heeft onze voorzitter Patricia van den Hoek-Werkman burgemeester en beschermvrouwe Annemarie Jorritsma persoonlijk bedankt:

"In de 12 jaar dat u beschermvrouwe bent geweest, was u er altijd voor ons op de momenten dat wij u nodig hadden en mochten wij rekenen op uw steun. Onze dank hiervoor. Wij zijn er trots op dat wij u onze beschermvrouwe mochten noemen. Bestuur en (jeugd)leden wensen u alle goeds voor nu en in de toekomst toe."