Sinterklaas op bezoek bij de Almeerse Reddings Brigade - 25 november

Bron: 
181106.10

Sinterklaas is met zijn Pieten bijna weer in het land. En ook dit jaar komen zij op bezoek bij de Almeerse Reddings Brigade.

Wij ontvingen van Sinterklaas, die met Pakjesboot 12 nu nog onderweg is naar Nederland, het volgende bericht:Madrid, 7 november 2018Lieve kinderen van de Almeerse Reddings Brigade,Zoals jullie weten kom ik 17 november a.s. aan in Nederland met mijn pieten.Ik hoop dat wij, mijn pieten en ik, een goede zeereis hebben, met weinig storm en regen. Als ik een probleem heb met mijn boot, zal ik zeker de reddingsbrigade inschakelen.Voor jullie, jeugdleden van de Almeerse Reddings Brigade, heb ik in mijn overvolle agenda tijd ingeruimd om bij jullie in het clubhuis langs te komen met mijn pieten.Op zondag 25 november 2018 om 13:15 uur in de middag
(let op:
de knutsel begint al om12:15 uur)Als jij mag van je ouders en tijd hebt, zou ik het leuk vinden als jij daar ook bent. Dan kunnen we samen wat leuke Sinterklaasliedjes zingen. Heb jij nog een leuk nieuw liedje? Kom jij dat bij mij, samen met muziekpiet zingen?Een leuke knutsel of tekening vind ik ook erg leuk. Of een gek dansje met de danspiet.O ja, als je verkleed of geschminkt wilt komen, mag dat ook, maar hoeft niet.Ik heb knutselpiet al gevraagd wat leuke knutsels te verzinnen en pakjespiet of hij wat leuke cadeautjes wil klaarleggen om dan mee te nemen. En pepernoten bakkerspiet zal vast lekkere pepernoten aan strooipiet meegeven. Want dat hoort natuurlijk bij een Sinterklaasfeest.Met vriendelijke groet vanuit een zonnig Madrid in Spanje,Sinterklaas


SINTERKLAASFEEST 2018

Op zondagmiddag 25 november van 12:00 tot 15:30 uur is er het Sinterklaasfeest voor onze jeugdleden van tussen de 5 en 11 jaar (en broertjes/ zusjes).

Kosten

  • Jeugdleden: € 5,00 p.p.
  • Niet leden: € 7,50 p.p. 

Het Sinterklaasfeest wordt gehouden in het Clubhuis van de Almeerse Reddings Brigade aan de Sluiskade 23-25 in Almere Haven.


Aanmelden

Voor het Sinterklaasfeest kan aangemeld worden via - bij voorkeur - het digitale formulier (klik op de knop AANMELDEN), of door te mailen naar:

Zie ook: [flyer]

Sinterklaasfeest bij Almeerse Reddings Brigade