Serious Rescue 2014 | Almeerse Reddings Brigade = deelnemer

Bron: 
141001.10

Serious Recue 2014 | Almeerse Reddings BrigadeHet begint al een echte traditie te worden: deelnemen aan Serious Rescue ten behoeve van de 3FM actie Serious RequestDit jaar doet de Almeerse Reddings Brigade voor de vijfde achtereenvolgende keer mee. Niet alleen het eerste lustrum voor onze deelname, maar ook die voor Serious Rescue als actie.

Serious Rescue is een actie vanuit Reddingsbrigade Nederland om aandacht te geven en geld te schenken aan 3FM Serious Request (Glazen Huis).

3FM Serious Request | Hands off our girls!

Dit jaar is de driedaagse tocht ruim 90 km lang, met op dag 1 de start in Medemblik, en op de slotdag de finish nabij het Glazen Huis in Haarlem.

De tocht vertrekt op zaterdag 20 december 's morgens vroeg en eindigt op maandag 22 december in de middag. Wij zullen op vrijdag 19 december echter al afreizen naar Medemblik, zodat we tijdig aanwezig kunnen zijn.

Om mee te kunnen doen aan Serious Rescue brengen we een minimaal sponsorbedrag van € 250,= in (exclusief de brandstofkosten en het gebruik van een (huur)auto). Om dit geld - en liever nog veel meer uiteraard - bij elkaar te brengen worden de volgende activiteiten georganiseerd:

  • donderdagavond 20 en vrijdagavond 21 november - SPONSORZWEMMEN (zie ook: folder | sponsorformulier)
  • zondagmiddag 14 december - SPONSORBINGO (zie ook: poster)
Vorig jaar brachten deze activiteiten € 1.250,00 op!!

Wilt u de Almeerse deelname sponsoren?

Neem dan contact met ons op via de e-mailbutton:

Alle ingebrachte sponsorgelden komen volledig ten goede aan 3FM Serious Request met als jaarthema en goede doel:

“Hands off our girls! - "Meisjes en vrouwen die slachtoffer zijn van seksueel geweld in conflictgebieden"Sponsorzwemmen Almeerse Reddings Brigade

www.SeriousRescue.nl