NLdoet 2019 - Klussen bij de Almeerse Reddings Brigade

Bron: 
190316.10

Op zaterdag 16 maart 2019 heeft de Almeerse Reddings Brigade als klusaanbieder meegedaan met NLdoet, georganiseerd door het Oranje Fonds. 

Zeven van onze eigen vrijwilligers - AndrĂ©, Scorpio, Colinda, LindaDaan, Peter en Raymond - hebben in, om en rond het clubhuis flink de handen uit de mouwen gestoken. Buiten is op het toegangspad aanrijdbeveiliging aangebracht. Binnen is de botenberging inclusief de zolder opgeruimd, zijn stellingen gebouwd en vastgezet, is een verrijdbaar mededelingenbord gemaakt, zijn (EHBO-)materialen uitgezocht, en zijn kleine reparaties aan rijdend materieel gedaan. Voor de foto's: [KLIK HIER]

NLdoet 2019 | Klussen bij de Almeerse Reddings Brigade


Wat doet u, uw bedrijf,je school en/ of jijzelf op zaterdag 16 maart aanstaande?

De Almeerse Reddings Brigade kan uw hulp gebruiken tijdens NL Doet - Het betere dagje uit!

Wij hebben de volgende klussen in aanbieding in een plezierige, gezellige en leuke omgeving:

  1. Reddingspost SURFSTRAND: schilderen en seizoensklaar maken
  2. Reddingspost ALMEERDERSTRAND: seizoensklaar maken

Meer over deze klussen, en/ of ervoor aanmelden hieronder en via de links per klus bij "Meer info en aanmelden".

NL Doet | Almeerse Reddings Brigade


1. Reddingspost SURFSTRAND: schilderen en seizoensklaar maken

NL Doet 2019 | Almeerse Reddings Brigade | Reddingspost SURFSTRAND: schilderen en seizoensklaar makenzaterdag 16 maart | van 10:00 tot 14:00 uur | deze klus vindt BINNEN en BUITEN plaats

Op 1 mei begint ons strandbewakingsseizoen en moet de reddingspost weer gereed zijn. We gaan dus schoonmaken en herinrichten.

Helaas hebben vandalen de buitenkant van onze post beklad met graffiti, dus moet hij ook worden geschilderd. Het zou mooi zijn als een schilder/ klusbedrijf het schilderwerk voor zich kan nemen, dan zorgen wij voor de verf.

Eindresultaat: Een strandbewakingspost die gereed is voor het strandbewakingsseizoen zodat onze vrijwilligers komend strandbewakingsseizoen vanuit een opgeruimd, schoon en ingericht onderkomen hun toezicht- en EHBO-taak kunnen vervullen.

Meer info en aanmelden: site NL Doet

[top]
2. Reddingspost ALMEERDERSTRAND: seizoensklaar maken 

NL Doet 2019 | Almeerse Reddings Brigade | Reddingspost ALMEERDERSTRAND: seizoensklaar makenzaterdag 16 maart | van 10:00 tot 14:00 uur | deze klus vindt voornamelijk BINNEN, en deels ook BUITEN plaats

Op 1 mei begint ons strandbewakingsseizoen en moet de reddingspost weer gereed zijn. We gaan dus schoonmaken en herinrichten.

Eindresultaat: Een strandbewakingspost die gereed is voor het strandbewakingsseizoen zodat onze vrijwilligers komend strandbewakingsseizoen vanuit een opgeruimd, schoon en ingericht onderkomen hun toezicht- en EHBO-taak kunnen vervullen.

Meer info en aanmelden: site NL Doet

[top]


E-mail:

Voor vragen en meer informatie over NL Doet bij de Almeerse Reddings Brigade zijn we per e-mail bereikbaar via: 

[top]